Alla on joitakin erinomaisia tietoja kaikki sinun pitäisi tehdä

Olla terve ja tasapainoinen, kun se on viileä, voit mennä alas joitakin kielteisiä piirteitä. Jos teet tämän, sinua voisi pysyä erossa sairaus, kuten yhdessä, iloita kylmä sää, kuin henki haluaa. 1. Älä käytä nenä tippaa, ennen kuin menee ulos tiellä. Kylmä-asetus tekee nenän virtaa yhä kapeampi. Jos he tarjoavat vähän ”auttaa” muodossa tippaa nenä, limakalvojen voi suojella sinua vastaan mikro-organismeja tai liian lämmin viileä ilma jota hengittää. Paljon parempi yksinkertaisesti inducate nenä ennen menossa ulkopuolella. Ja se on mielenkiintoista – 8 toimia suojella oman alkaen flunssa ja myös vilustuminen talvella-vielä käsittelyssä tehokkain kliiniset web-sivuston zdrave.2. Alla on joitakin erinomaisia tietoja kaikki sinun pitäisi tehdäÄlä hengitä suun kautta kun menee ulkopuolella. Kun hengittää suu, et voi lämmin lasi ilmaa ja se varmasti overnite. Tämä lisää mahdollisuutta angina. Välttämiseksi kunnossa, täytyy vain hengittää nenän kanssa,vähitellen ja syvästi. 3. Älä peitä nenä sekä suu nenäliinalla. Kun sää ehto on kylmä, me disfame vesihöyryä, joka silloin, kun hengität ulos voi olla kehittynyt jäätä, jos sinulla hop pinta-ala Shala tai takki. Ilmaa, joka sitten kulkee oman turvallisuuden kerros, joka on paljon kylmempi kuin se olisi varmasti ilman, että este. Tämä voi aiheuttaa angina, keuhkoputkentulehdus tai pahentaa ihoa. Jos todella haluat kattaa kasvot, älä peitä nenä. 4. Ei ajaa kotiin, kun epävakaa. Aivan ensimmäisiä merkkejä paleltumia-se on hyvä mennä jonnekin, missä se on kodikas (esimerkiksi myymälä tai kahvila) ja pysyä siellä muutaman minuutin Kreikka sekä kaapata minun hengenvetoon. Sen jälkeen jatka matkaa, mutta ei babysuite vaiheet, jos sinusta tuntuu kylmä. 5. Älä laita tiukka-asentamisesta vaatteita sekä jalkineita. Liian rajallinen vaatteet ja myös kengät ovat varmistaneet, joten sinun sbryznite nopeammin kylmällä säällä.

Jos sinua valitsemaan tuotteita, jotka ovat paljon enemmän vapaa

Ilma kerrosten välissä voi auttaa sinua pitämään kehon lämpimänä. 6. Eivät kuluta alkoholia, kuumia juomia Kolmekymmentä Minuuttia ennen menossa ulkopuolella. Kuumaa teetä edistää verenkiertoa ja myös parantaa elimistön puolustusmekanismeja. Lisäksi se auttaa laajentaa kapillaari. Tämä osoittaa, että kun menet ulos talvella, voit alkaa tuhlata kehon lämpöä hyvin nopeasti. Jos tarvitset juoma, parempi ottaa lasillinen vettä tai jotain kodikas, mutta ei kuuma. 7. Ei vladoviste, kun se on kylmä ulkoa. Jotta kehomme luoda lämmin, me tarvitsemme energiaa.

Jos sinua valitsemaan tuotteita, jotka ovat paljon enemmän vapaa

Tai muuten, se varmasti sbryznem erittäin nopeasti. Tässä on, miksi sinun täytyy syödä niin nopeasti kuin varmasti todella tuntuu ruokahalu. Tai, vähintään, sinun täytyy tehdä Aamiainen sekä Kuppi lämmintä teetä, jonnekin, missä on kodin lämmitys. 8. Älä käytä kerma ennen menossa ulkopuolella. Vesi ihon haihtuu hyvin ensimmäisen 30-40 minuutin käytön jälkeen kerma. Kylmä ehtoja, tämä johtaa ilmastointi ja myös ihon vauriot. Niin, on suositeltavaa, menossa ulkona Kolmekymmentä Minuuttia levittämisen jälkeen kerma tai estää syöminen elintarvikkeet, jotka ovat vesi-pohjainen. 9. Ei shravya alkoholin kanssa kun menet ulos kadulle. Voisit todella tuntea lämpöä vain jälkeen 30-40 minuutin jälkeen alkoholin kulutus.

Tämän jälkeen tekijä, kehon varmasti alkaa saada

Iiian kuuma erittäin nopeasti. Lisäksi, mielesi saattaa reagoida sopimattomasti tämä vaara kuin ”skip” lähettää signaalin, että olet tulossa kylmempää. Parempi kuluttaa vain kotona. Joissakin tapauksissa unohtaa joitakin keskeisiä paikkoja kotona, että voi tulla ”listaan” infektiot ja myös bakteereita. Heidän joukossaan olivat käsittelee ovet sekä kaapit, puhelimet, distantsionnye, tietojärjestelmien ja myös tablet-tietokoneet. Se on suositeltavaa vaihtaa lakanat usein ja myös pestä sen suurempaa.

Tämän jälkeen tekijä, kehon varmasti alkaa saadaHuomaathan, ja harjat hampaita, joka on lisäksi paljon parempi olla muuttunut säännöllisesti koko flunssan ajan. Varmistaa, että lelut ovat yleensä levinnyt ympäri kotona, ja lapsesi on edelleen jatkuvasti yhteydessä heille, että tekee niistä sopiva vastaanotin kaikki infektioiden ja mikro-organismeja. Paljon parempi, kuitenkin, dezinfekciya jälkeen mynight erinomainen, koska se varmasti olla vaikea kääntää se pois päältä pelata heidän kanssaan. Kätevin vaihtoehto on puhdistaa hapen kanssa vedellä tai saippualla ja myös lämmintä vettä, riippuen kokoonpanosta ja myös tuote, josta ne on valmistettu. Keskittyä fyysinen kontakti, vedoten intensiteetti kunnon nuorukainen, joskus on hyvä käyttää maskia, vaikka menet taloon.

Hyvä idea, näyttää luovuutta sekä houkutella

Jotain, joka ulottuu kielen, hampaiden tai huvittavaa hänelle kirjoittaa viestin, niin olisi varmasti roikkua toistensa kanssa sekä, varmasti, tehdä hänet hymyilemään, jopa sairaana. Alla on joitakin erinomaisia tietoja: kaikki sinun pitäisi tehdä, olla terve ja tasapainoinen, kun se on viileä, voit mennä alas joitakin kielteisiä piirteitä. Jos teet tämän, sinua voisi pysyä erossa sairaus, kuten yhdessä, iloita kylmä sää, kuin henki haluaa.

  • 1. Älä käytä nenä tippaa, ennen kuin menee ulos tiellä. infektiot ja myös bakteereita. Heidän joukossaan olivat käsittelee ovet sekä kaapit, puhelimet, distantsionnye, tietojärjestelmien ja myös tablet-tietokoneet.
  • Se on suositeltavaa vaihtaa lakanat usein ja myös pestä sen suurempaa. Huomaathan, ja harjat hampaita, joka on lisäksi paljon parempi olla muuttunut säännöllisesti koko flunssan ajan.
  • Varmistaa, että lelut ovat yleensä levinnyt ympäri kotona, ja lapsesi on edelleen jatkuvasti yhteydessä heille, että tekee niistä sopiva .
JAA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here