Taneral Pro – suomi – hinta – kokemuksia – suomesta – käyttöohje – sokos – suomessa – tuote

Taneral Pro - suomi - hinta - kokemuksia - suomesta - käyttöohje - sokos - suomessa - tuote

Taneral Pro – suomi – hinta – kokemuksia – suomesta – käyttöohje – sokos – suomessa – tuote
4.1 (82.5%) 24 votes

Taneral Pro on uusi mullistava hoitomenetelmä moniin erilaisiin selkävaivoihin. Monissa länsimaissa selkävaivat ovat valitettavasti yleistyneet, zeikä suomi ole poikkeus. Ulkomaiset käyttäjät testasivat tuotetta 28 päivän ajan, jonka jälkeen he kirjoittivat kokemuksia tuotteesta erilaisille verkkosivuille. Lopputuloksista selvisi, että yli 97 % käyttäjistä huomasi parannuksen jo ensimmäisen kahden viikon aikana! Taneral Pro on luontainen, mutta tehokas ja nopea hoitokeino selkävaivoihin verrattuna kalliisiin ja osittain myös vaarallisiin korjausleikkauksiin. Paras hinta löytyy sivuiltamme.

Taneral Pro – suomi – suomesta – annostus – uute

Taneral Pro - suomi - suomesta - uuteTaneral Pro on erittäin helppokäyttöinen! Sinun ei tarvitse mietttiä onko sinulla oikea annostus lääkettä tai onko käyttämäsi uute tehokas selkäkipuihin. Taneral Pro -magneettivyö on puettava lantiovyö, joten siinä ei tarvitse miettiä onko esimerkiksi annostus kohdallaan. Suomesta ei toistaiseksi löydy vastaavaa hoitokeinoa, mutta tiedon levitessä tämäkin hoitokeino rantautuu suomeen laajemmassa mittakaavassa.

Biomagneettinen vaikutuskenttä:

Suomi on jo pitkään ollut magneettipohjaisten hoitojen alalla jäljessä. Henkilökohtaisten kokemusten lisäksi haluaisin, että Suomi olisi selkäongelmien hoidoissa eturintamalla, joten se motivoi kertomaan tästä tuotteesta enemmän.

 • Tehokas hoitomenetelmä – Lannevyön avulla keho korjaa vahingoittuneita ja kuluneita nikamia sekä kudoksia, kun taas leikkaushoidossa vahingoittunutta kudosta poistetaan.
 • Kajoamaton – Kudoksien elpymiskykyä parannetaan, joten kehon ei tarvitse kärsiä vaarallisista, kalliista ja invasiivisistä hoitomenetelmistä.
 • Puettava biomagneettinen vyö – Vyön kanssa ei tarvitse miettiä annostelua tai vaikutusaikaa, sillä se luo välittömiä tuloksia.

Virallinen paikka: www.taneral-pro.fi

Taneral Pro – kokemuksia – tuote – foorumi – arvostelu – tuloksia

Taneral Pro - kokemuksia - tuote - foorumi - arvostelu - tuloksiaOlen lukenut useita erilaisia foorumeita, joissa ulkomaalaiset selkäasiantuntijat keskustelevat erilaisista hoitomenetelmistä. Usea foorumi on täynnä kokemuksia ja kertomuksia, joissa on ilmoitettu, että Taneral Pro luo huomattavia positiivisia tuloksia. Kirjoittajat usein kertoivat omia kokemuksia, tai miten tuote on helpottanut lähiomaisen tai ystävän elämää. Moni arvostelu myös kertoo, että tuote vaikuttaa selän kiputiloihin välittömästi. Tämä tuote on saanut erinomaisen vastaanoton monilla foorumeilla!

 • Lukemattomat asiantuntijalausunnot – Tuhannet ihmiset ovat kertoneet, että heidän kokemukset tuotteesta ovat pelkästään positiivisia!
 • 91 % tehokkaampi kivunlievitys – Käyttökokemuksista selviää myös, että kipulääkkeiden kivunlievitys on Taneral Pro -magneettivyötä heikompi! Syy johtuu siitä, että elimistö ja keskushermosto kehittää toleranssin kipulääkkeille, joten ne menettävät vaikutuksensa ajan kuluessa.
 • Kestäviä tuloksia – Leikkaushoidot, kipulääkkeet ja muut vastaavat hoitomenetelmät eivät välttämättä toimi, tai ne parantavat toimintakykyä vain väliaikaisesti. Biomagneettinen hoitomenetelmä luo pysyvää toimintakykyä!
 • Sopii kaikenikäisille – Tuhansien tilastojen, faktojen ja analyysien avulla selvitettiin, sopiiko tämä tuote kaikille ikäryhmille. Lopputuloksena havaittiin, että ikä ei ole ratkaiseva tekijä hoidon onnistumisessa!
 • Ei haitallisia kemikaaleja – Yksi lääkehoitojen monista haasteista on potilaiden henkilökohtaiset reaktiot vieraisiin lääkeaineisiin ja kemikaaleihin. Moni potilas joutuu kärsimään lisäkivuista ja epämiellyttävistä sivuoireista, joita lääkeaineet aiheuttaa. Taneral Pro ei käytä kemikaaleja, joten sen käyttö on täysin turvallista ja sivuoireetonta.

Miten tuote toimii? Tämä tuote -vyön toimintamekanismi on monimutkainen, mutta erittäin tehokas! Elimistön rustokudos ei välttämättä uusiudu elimistön toivomalla tavalla, joten se kuluu loppuun ja aiheuttaa erilaisia kiputiloja. Myös reumaattiset taudit välillä vaikuttavat ruston kykyyn uusiutua. Kondrosyyteistä koostuva rustokudos ei myöskään jakaudu ja korjaa itseään samalla tavalla, kuin muut kehon solut, joten selän rustokudosvammat eivät yleensä parane ilman hoitoa.

Biomagneettinen sähkökenttä parantaa kondrosyyttien korjaus- ja elpymiskykyä 3000 gaussin magneettien avulla, joten kudokset paranevat itsestään magneettikentän alaisuudessa. Lisäksi kondrosyyttien läheisten kudoksien tulehdustila vähenee välittömästi, jonka ansiosta magneettivyö toimii kivunlievitykseen erittäin luonnollisella tavalla.

Taneral Pro – hinta – apteekki – myynti – finland – tilaus

Taneral Pro -magneettivyön tilaus ja hinta selviää vaivatta valmistajan sivuilta. Moni apteekki on kysynyt tuotetta omaan valikoimaansa, mutta toistaiseksi valmistajan viralliset sivut ovat ainoa paikka magneettivyön ostamiselle. Lisäksi valmistajan viralliset kotisivut takaavat parhaan mahdollisen hinnan! Säästösi on jopa 51 %, jos tilaat tuotteen nyt! Valmistajan virallinen sivu takaa, että tuotteen hinta on aina edullisin. Valmistaja ei luultavasti ennen edes tiennyt mitä Finland tarkoittaa, mutta alati kasvavan suosion johdosta voin vain kuvitella, miten hämmästynyt valmistaja tulee olemaan kysyntään suomesta. Usea apteekki on kuumeisesti koittanut saada tuotetta valikoimaansa, mutta valmistajan Taneral Pro -magneettivyöt viedään varastoista erittäin nopeasti yksityisasiakkaiden toimesta.

Taneral Pro - hinta - myynti - finland - tilaus

Toimitus Suomeen. Valmistajan sivujen kautta tuote toimitetaan Suomeen täysin esteettä, sillä Taneral Pro ei sisällä vaarallisia osia tai aineita. Lisäksi toimitusajat ovat erittäin lyhyet, sillä valmistajalla on Euroopassa varastotilaa ja nopeat kulkuyhteydet nopeiden lähetyksien mahdollistamista varten.

Virallinen paikka: www.taneral-pro.fi

Taneral Pro – sivuvaikutukset – käyttöohje

100% Turvallinen:
Taneral Pro -magneettivyön sivuvaikutukset ovat yksinkertaisesti olemattomat! Biomagneettista kenttää käyttävä laite on erittäin turvallinen. Laitteen 3000 gaussin magneetit luovat biomagneettisen kentän, joka auttaa kehoa korjaamaan kuluneita selkänikamia ja muita vammoja. Hämmästyttävä vaikutus herätti myös reumasairauksiin erikoistuneiden asiantuntijoiden mielenkiinnon.

Välitön kivunlievitys:
Taneral Pro -magneettivyö helpottaa selän kiputiloja välittömästi laitetta käyttäessä. Vyön ansiosta ei tarvitse pelätä, minkälaisia lääkkeiden sivuvaikutukset ovat. Lisäksi laite ei luo lääketoleranssia, joten se lievittää kipua aina yhtä tehokkaasti ja luotettavasti.

100 % kuntoutuminen alle kuukaudessa:
Vyö mahdollistaa normaalin arkielämän ilman kipua, rajoituksia ja vaikeuksia vain 28 päivässä! Invasiiviset leikkaushoidot kestävät jopa 88 % pidempään ennen saman kuntoutumistason saavuttamista!

Taneral Pro - sivuvaikutukset - käyttöohje

Säästää rahaa:
Vyön kivunlievityksen sekä luontaisen korjausvaikutuksen ansiosta säästät kipulääke- ja hoitokuluissa huomattavan summan rahaa. Laitteen hinta on vähäinen verrattuna suuriin sairaalalaskuihin ja lääkeresepteihin.

Helppokäyttöinen:
Käyttöohje on erittäin helppolukuinen. Lannevyö on helppo pukea päälle ja se on hellävaraisista materiaaleista tehty, joten sitä on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja.

Laatutakuu:
Kehittyneiden valmistusmekaniikkojen avulla laitteen biomagneetit ovat laadukkaita ja monipuolisesti testattuja. Magneettielementit ovat tarkasti valikoituja tasaisen magneettikenttämittauksen ja yli 13 eri testausmenetelmän avulla.

Tyytyväisyystakuu:
Useat maailmanlaajuiset kliiniset tutkimukset takaavat, että biomagneettinen lannevyö vaikuttaa jopa 98 % tehokkuudella. Tutkimukset ovat keränneet useita käyttökokemuksia ja lääkärien vahvistamia lausuntoja aiheesta.

Useat isot lääketieteelliset yritykset koittavat patentoida kopioita vyöstä, joka saattaa nostaa laitteen hintoja tulevaisuudessa. Suosittelen kaikkia selkäkivuista kärsiviä tilaamaan tuotteen, sillä Taneral Pro -magneettivyön tilaaminen vie vain 3 minuuttia!

JAA

16 KOMMENTIT

 1. Eräs päivä töissä nostin raskaampaa pakettia, kunnes selkääni iski hirvittävä kipu. Kaaduin suoraan maahan, enkä päässyt enää omin avuin ylös. Lääkärissä diagnosoivat revenneen välilevyn ja kuulema myös kaksi muutakin oli vaarassa puhjeta rappeumien takia. Ehdottivat luuduttamishoitoa, mutta olin hieman epäröivä, sillä se kuitenkin rajoittaa liikkuvuutta jonkun verran. Kuulin kaveriltani Taneral Pro -magneettivyöstä ja ajattelin testata sitä, sillä se kuulosti lievemmältä vaihtoehdolta. Käytin sitä n. kuukauden ajan ja työkykyni palautui. Kipua se lievitti suunnilleen saman tien, kun aloitin käytön.

 2. Ittelläni tapahtui vähän samanlainen tapaturma vapaa-ajalla ja lievempänä. Lekuri määräsi lepoa ja kipulääkkeitä, kannattaisikohan hommata tämmöinen vekotin tehostamaan toipumista?

 3. Ikä ei valitettavasti tullut yksin, sillä selkäni kunto rapistui huomattavan nopeasti viimeisen 10 vuoden aikana. Kipulääkkeet ja fysioterapia helpotti osittain, mutta vähitellen menetti tehonsa. Poikani löysi tämän vyön netistä ja neuvoi ostamaan sen. Ostin pojan opastuksella tuotteen http://www.taneral-pro.fi ja huomasin välittömän helpotuksen. Nykyään kannan ostoksetkin kotiin itse, paikkoja ei jomota ja olo tuntuu 20 vuotta nuoremmalta. Suosittelen ihan ehdottomasti kaikille tutuille!

 4. Kiitos vinkistä, laitoin itsekin tilaukseen tämän viestin perusteella ja en pettynyt. En älyä miksei lääkärini ymmärtänyt suositella tätä laitetta vaan lätkäisi vaan kipulääkereseptin kouraan.

 5. Loukkasin selkäni polkupyörällä kaatuessa, ja sain aika rajun kipulääkekuurin joka pisti mahan ja nupin sekaisin. En tykännyt lääkkeiden haittavaikutuksista, mutta toisaalta en pärjännyt muullakaan tavalla. Ajattelin, ettei tässä ole mitään järkeä ja tätäkö elämä tulee jatkossa olemaan… Onneksi tutkiskelin asioita netistä ja löysin keskustelupalstalta linkin http://www.taneral-pro.fi, josta tilasin Taneral Pro -magneettivyön. Kivunlievitys oli huomattava, sain olla vihdoinkin selvänä lääkkeistä ja oli muutakin tekemistä, kuin telkkarin tuijottaminen.

 6. Täysin humpuukituote, tilasin tuon ja pidän välillä selässä sitä, mutta ei mitään vaikutusta välilevyn pullistumaan!

 7. Kyllä tuo omaan välilevyn pullistumaan tehosi, ennen jouduin syömään opiaattipohjaisia kipulääkkeitä iskiaskipuihin.

 8. Itselläni oli pitkään selkäkipuja, jotka hohtivat reisiin asti ja kaikki kävelystä makaamiseen oli yhtä tuskaa. Kävin säännöllisesti selkävaivoihin erikoistuvalla fysioterapeutilla, mutta sain vain väliaikaista helpotusta. Söin myös vahvoja keskushermostoon vaikuttavia kipulääkkeitä, jonka vuoksi en saanut ajaa autolla töihin ja aviomiehen tai tyttären oli aina oltava ratissa. Oli aika stressaavaa, kun välillä piti ottaa sairaslomaa pelkästään sen takia, kun tyttärellä ja miehellä oli opiskelu- ja työmenoja liikaa. Onneksi löysin tämän tuotteen, olisin varmaan muuten joutunut kortistoon ja varhaiseläkkeelle tällä menolla. Säännöllinen vyön käyttö poisti ongelmani kokonaan ja nyt voi taas toimia itsenäisesti.

 9. Huh, aika synkältä kuulosti. Hyvä, että asiat menee nyt paremmin. Itselläni on erittäin lieviä selkäongelmia ja tämmöisen tekstin lukeminen saa kyllä ottamaan vaivat tosissaan. Taidan tilata vyön jo hyvissä ajoin etukäteen, “better safe than sorry” vai miten ne jenkit sanoo?

 10. Tää oli ehkä paras 50-vuotislahja ikinä 🙂 Olin taistellut kaikenlaisista turhista selkäkivuista jo nelikymppisestä asti, lääkärit ja terapeutit eivät saaneet ongelmia kuriin vaikka koittivat kaikenlaisia venyttelyitä, terapioita, lääkkeitä ja kaikkea maan ja taivaan välillä. Käytin vyötä säännöllisesti pari viikkoa, ja ongelmat olivat kadonneet. Mietin ensiksi, että onkohan tämäkin joku tilapäisratkaisu, mutta kivut ovat hävinneet täysin ja kuntokin parantunut, kun ei tarvitse enää varoa ärsyttämästä selkää.

 11. Kuulin tästä Taneral Pro -laitteesta selkäongelmista parantuneilta ystäviltäni, ja päätin kokeilla itsekin. Liikkumiskykyni oli ennen aika rajoittunutta, mutta käyttämällä laitetta kuukauden selkäkipuni hävisivät. Nykyään voin reippailla ulkona ilman huolen häivää!

 12. Itsekin kuullut hyvää palautetta ystäväpiiriltäni. Ajattelin tilata tämän aviomiehelleni, sillä hänellä on jonkinlaisia välilevyongelmia ollut jo pidemmän aikaa.

 13. Tämä on ihan mahtava laite, olo tuntuu 40 vuotta nuoremmalta, kun tätä käyttää! Nykyään voin kulkea vanhoja metsäraitteja pitkin, joita pystyin kulkemaan kivutta viimeeksi 15 vuotta sitten!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here